Πανω

Αναζήτηση

Ράδιο Επικοινωνία 94FM 

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM δημιουργήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής το 1989, περίοδο που η 'Ελεύθερη Ραδιοφωνία' έδινε ελπίδες για έναν άλλο τρόπο ενημέρωσης και επικοινωνίας. Μ΄ αυτές τις ελπίδες και με παράλληλους στόχους την δημιουργική έκφραση της Τοπικής Κοινωνίας, της Αυτοδιοίκησης, των Δημιουργών στις τέχνες αλλά και όλων όσων έχουν κάτι διαφορετικό να προτείνουν, ο 94 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ αποτέλεσε και αποτελεί μια από τις λίγες ενναλακτικές συχνότητες στην μπάντα των FM. Στα 22 χρόνια λειτουργίας του με πρόγραμμα πολυφωνικό - πολυσυλλεκτικό και με έμφαση σε θέματα Κοινωνικής Ευαισθησίας, Δικαιωμάτων του Πολίτη, Πολιτισμού και Νεολαίας, με νέους ανθρώπους, επιδιώκει ν' αποτελέσει ένα απαραίτητο μέσο που επιδιωκεί να κάνει πράξη, την έννοια της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


Το νέο πρόγραμμα του Επικοινωνία 94fm έχει την πιο φρέσκια μουσική πρόταση, έντονο αθλητικό χαρακτήρα, μικρόφωνο στους πολίτες, έκφραση της μαθητικής κοινότητας αλλά και τις τοπικής κοινωνίας.

Η μουσική του Επικοινωνία 94fm είναι επιλεγμένη με αποκλειστικό κριτήριο τα αυτιά μας! Αντίθετα στις συνήθεις τακτικές που θέλουν τη μουσική των ραδιοφωνικών σταθμών να επιλέγεται από τις οδηγίες δισκογραφικών και πωλήσεων η μουσική του Επικοινωνία είναι μουσική για ραδιόφωνο, επιλεγμένη αποκλειστικά από εμάς.

Τραγούδια που μας αρέσουν και σας αρέσουν από το παρελθόν αλλά και οι καινούριες κυκλοφορίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Από νωρίς το απόγευμα μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί η μουσική του επικοινωνία είναι εγγυημένα η καλύτερη επένδυση των πιο όμορφων στιγμών σας.  Οι μουσικοί παραγωγοί του Επικοινωνία 94fm είναι απόλυτα ανεξάρτητοι στις επιλογές τους, απαλλαγμένοι από το καθεστώς των playlist που αφήνουν στα αυτιά μας τη στεγνή γεύση της «κονσέρβας»!

Η ενημερωτική ζώνη του Επικοινωνία 94fm ξεκινά από νωρίς το πρωί μέχρι τις 15.00. Πέραν της καθημερινής ειδησεογραφίας που καλύπτεται διεξοδικά.

Δίνοντας βήμα σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, με ειδική εκπομπή για τα άτομα με αναπηρία «Γραμμή Ζωής», αλλά και με καθημερινή πολιτιστική εκπομπή «Επί Παντός Του Επιστητού» και πολιτιστικές ατζέντες ο Επικοινωνία 94fm αποτελεί το ραδιόφωνο που δίνει βήμα σε όλες τις δράσεις που αξίζουν να προβληθούν και δεν βρίσκουν ποτέ χώρο στα ΜΜΕ που επιλέγουν τη θεματολογία τους με λαϊκίστικα κριτήρια.

Δ/ΝΣΗ (Γραφεία - Studio)
Στ. Καραγιώργη 2 (Σταθμός ΗΣΑΠ), Ηράκλειο Αττικής
Τηλ.: 210-2759200, 210-2759300

website: www.94fm.gr
e-mail: info@94fm.gr